Известие

Collapse
No announcement yet.

Подробности около разни ремонти на 159

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Ебати....престанете с това засилване.....чип, мип и прочее.....ебавате трансмисията....да мотора го поема, но маховик, скорости, карета и т.н.....дали мислят същото.......след време следват последици, който ви струват бая средства....удоволствието е моментно......все едно да вземеш виагра преди секс....е това е ефекта....не е постояно, а за дадено време...))
    Last edited by Бобби; d.m.y г., 19:24.
    По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
    https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

• Първоначално публикувано от KroGh Покажи съобщение
      Мисля, че кулерът на 159 е достатъчно голям, за да поеме ремап от 40-50 коня Вече за по-нагоре си требе нещо по-голямо
      Въпроса не е до големината, а до ефективност. И определно там където е, в горещи дни и по магистрала усещам "задъхване" и на моменти се появява пропушване което адски ме дразни.
      Alfa Romeo 159 SW, 2009, 1.9 JTDm, Q-tronic, 180 h.p., 400 N.m

Comment

• Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
        Ебати....престанете с това засилване.....чип, мип и прочее.....ебавате трансмисията....да мотора го поема, но маховик, скорости, карета и т.н.....дали мислят същото.......след време следват последици, който ви струват бая средства....удоволствието е моментно......все едно да вземеш виагра преди секс....е това е ефекта....не е постояно, а за дадено време...))
        Не гоня някакви зверски коне, в момента ми е перфектна. Просто в горещи дни и на магистрала усещам проблем. Всичко друго е проверено може би вече 100 пъти. Остава интеркулера. Или настоящия си има проблем или просто чипа му идва в повече. Търся ефективност и колата да се държи при 40 градуса, така както при 18 градуса. Ако изобщо е възможно, с радост бих приел всеки съвет
        Alfa Romeo 159 SW, 2009, 1.9 JTDm, Q-tronic, 180 h.p., 400 N.m

Comment

• Чистил ли си ламелите на кулера? Да не би да е задръстен с умрели бубулечки ?
          Alfa Romeo 159 2.4 JTDm Q-tronic

Comment

Working...
          X